Det är för mycket personfokus nu, som om min kamrat Noah är den enskilda orsaken till upplösningen av könsskillnaderna, att alla stora tidningar är kulturmarxistiska och jag vet inte vad mer ni är upprörda över. Det är något om hentroll och att vara kränkt. En person lämnade in en anmälan till DO (händer ca hela tiden och oftast är det vita heterosexuella män), som valde att inte driva fallet (så ni behöver egentligen inte vara oroliga eller upprörda). Jag tänkte komma ut nu. Så här ser jag ut:

Jag uppmuntrade Noah att anmäla frisören. Nästa gång jag har råd att gå till frisören så kommer jag också att anmäla om jag inte får klippa mig eller om jag måste betala dampris fastän jag bad om en herrfrisyr. När jag är med i media ber jag dem att kalla mig “hen”. Jag är feminist. Jag är vänster. Jag är transperson. Jag är vegan. Jag är antirasist.

Det råder en obalans när ni är så många hatare som går mot en enskild person som inte har gjort så mycket mer än att svara på några frågor när Expressen ringde. Inte stört ert liv alls. Men ni stör hens liv. Om ni är emot… vad ni nu är emot, argumentera mot det i sak istället för att gå mot person.

Vi är många Noah, men vi heter inte alltid Noah.